eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 13 Απριλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΑΠΟΒΑΣΗ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ & ΟΙΚΙΣΜΟ ΡΟΜΑ

Μια εικόνα του...

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΗΨΗ ΠΙΣΤΩΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Κυβέρνηση: Χωρίς μετακινήσεις και με κλειστές εκκλησίες το φετινό Πάσχα. Τσουχτερά πρόστιμα και εντατικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στ. Πέτσα. Τι θα περιλαμβάνει η νέα ΠΝΠ με μέτρα στήριξης της οικονομίας που εκδίδεται σήμερα. Ποιοι νέοι δικαιούχοι μπαίνουν στο πρόγραμμα, τι προβλέπεται για στήριξη των ανέργων. Τι είπε για το «άλμα» ψηφιακής διακυβέρνησης.
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Υπουργός Εργασίας: Διευρύνεται η «προστασία» και σε νέες κατηγορίες εργαζομένων. Ξεκινάει από αυτή την εβδομάδα η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ, σε εργαζόμενους, των οποίων η σύμβαση εργασίας τους τελεί σε αναστολή. Η εγκύκλιος και οι δηλώσεις του υπουργού Γ. Βρούτση «με σκοπό κανένας κατά τη διάρκεια της κρίσης, να μην μείνει απροστάτευτος». Ξεκινά ένας νέος κύκλος υποβολής δηλώσεων, με βάση το ΑΦΜ. Το πρόγραμμα.
Μια εικόνα του...

ΥΠ.ΟΙΚ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ 15.000 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΨΕ

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μυτιλήνης. Τι συζήτησε μαζί τους. - Απόψε τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού στις 19.30.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΚ

ΚΙΝ.ΑΛ: Εμπαιγμός των επιστημόνων και σκανδαλώδεις επιχορηγήσεις σε ΚΕΚ. «Την ώρα της κρίσης η διαφάνεια και η εντιμότητα είναι ακόμη πιο επιβεβλημένα και αναγκαία».
Μια εικόνα του...

ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 36.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Υπουργός Εσωτερικών: Ξεκινάει το Μάιο κοινωφελές πρόγραμμα για 36.000 ανέργους. Ο Τ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως μπορούν να ενταχθούν άνεργοι, μακροχρόνια άνεργοι και μονογονεϊκές οικογένειες. Πού θα απασχοληθούν & για πόσο χρόνο.
Μια εικόνα του...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ

Ευκλ. Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση αρνείται να ενισχύσει τη μεσαία τάξη. Τι υποστηρίζει με το ερώτημα αυτό που έθεσε στη Βουλή, ο πρώην υπουργός. Άλλη ερώτηση 63 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Χρ. Σταϊκούρα για τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας.
Μια εικόνα του...

ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ: ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΤΟ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ

«Αδιαπραγμάτευτος ο δημόσιος χαρακτήρας του συστήματος υγείας», είπε ο Β. Κοντοζαμάνης. Ο υφυπουργός Υγείας είπε ότι η κρίση «απαίτησε» γρήγορες βελτιώσεις και ενίσχυση του «γερασμένου» ΕΣΥ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ 8 ΔΙΣ. ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Στοιχεία για την ένταξη και απένταξη προγραμμάτων στο ΕΣΠΑ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση 44 βουλευτών. Υποστηρίζει πως απεντάσσονται έργα 8 δισ. με κίνδυνο να χαθούν. Καταγγελία προς Αδ. Γεωργιάδη ότι στόχος είναι «να ξαναμοιράσουν με διαδικασίες εξπρές με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν, παρακάμπτοντας τον δημοκρατικό προγραμματισμό».
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΟΡΓΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Δ. Κουτσούμπας: Τεράστια εργασιακά ζητήματα εν μέσω της πανδημίας. Για «πάνω από 115.000 απολύσεις, απλήρωτη εργασία, μειώσεις μισθών στο 50% και δήθεν ‘οικειοθελείς’ αποχωρήσεις που είναι αναγκαστικές παραιτήσεις», μίλησε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ.
Μια εικόνα του...

«ΝΙΚΗ» Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μια «πρώτη νίκη» η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, λέει ο Γ. Παπαντωνίου. Διατάχθηκε περαιτέρω ανάκριση σχετικά με τα χρήματα που του καταλογίζεται ότι έλαβε ως υπουργός Άμυνας.
Μια εικόνα του...

ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Τι θα ισχύσει για τους κατόχους κάρτας για τα μέσα μεταφοράς. Ο υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα πιστωθούν οι κάτοχοι.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin