eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 10 Μαρτίου2020
Μια εικόνα του...

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΕΡΚΕΛ & ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μια εικόνα του...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Κλειστά όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με απόφαση του Β. Κικίλια. Για πόσο διάστημα. Η ανακοίνωση του υπουργού Υγείας.
Μια εικόνα του...

ΣΕ ΒΙΕΝΝΗ & ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Ε.Ε

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ| ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΗΨΗ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ & Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠτΔ!

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ & ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΚΙΝΑΛ: Τι αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο για εθνικά θέματα και κορωνοϊό. Η Φ. Γεννηματά χαρακτήρισε ως αναγκαία όσο ποτέ τη χάραξη μιας στρατηγικής με εθνική γραμμή για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Είπε πώς «καθυστερημένα ο κ. Τσίπρας υιοθετεί την πρότασή μας».
Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Γ. Βρούτσης: Συμφωνία με Κοινωνικούς εταίρους ότι την κρίση με τον κορωνοϊο θα την αντιμετωπίσουμε ενωμένοι. Ο υπουργός Εργασίας και οι κοινωνικοί εταίροι αποφάσισαν ένα πλαίσιο συνεργασίας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Τι δήλωσε.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΝΟΣΕ

ΚΙΝΑΛ: Σκανδαλώδες δώρο προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την κυβέρνηση. Ερώτηση έξι βουλευτών ότι χωρίς διαγωνισμό η Κυβέρνηση αυξάνει το δώρο προς την Ιταλική ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε 750 εκ., με «αντάλλαγμα «νέες αόριστες υποσχέσεις για επενδύσεις ύψους περίπου 2,5 δισ.». Η επιχειρηματολογία.
Μια εικόνα του...

ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΡΓΑ

Πτώση των τιμών των καυσίμων. «Δεν είναι η μείωση που βλέπουμε στις διεθνείς αγορές. Θέλει κάποιες μέρες για να περάσει. Αν δεν περάσει θα βάλουμε αυστηρά πρόστιμα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης. «Η αγορά αρχίζει και προσαρμόζει τις τιμές» είπε ο γ.γ. Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή.
Μια εικόνα του...

NOVARTIS: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Novartis: Προθεσμία για να καταθέσουν πήραν η Ελ. Τουλουπάκη και άλλοι 2 εισαγγελείς ως ύποπτοι τέλεσης αδικημάτων, σύμφωνα με μηνύσεις πολιτικών.
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ

Οι προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τις παρουσίασε ο αναπλ. ΥΠΕΞ Μ. Βαρβιτσιώτης στο Στρασβούργο. Η προεδρία ξεκινά στις 15 Μαϊου.
Μια εικόνα του...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ

Κόντα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Βλάσης απάντησε σε ερώτηση της Σ. Αναγνωστοπούλου για την πορεία της τήρησης της Συμφωνίας ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται «καμία ακραία στάση».
Μια εικόνα του...

ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

Οι τακτικές κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Τι αποφάσισε το ΣΑΓΕ. Οι «διατηρητέοι» και οι «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία» τους.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin