eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
Μια εικόνα του...

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ - 18 ΝΕΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ

18 φορητές κλίνες ΜΕΘ από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» - Μητσοτάκης: Η έξοδος από την κρίση της πανδημίας είναι πια ορατή. Τηλεδιάσκεψη για τη δωρεά που μεταφέρεται σε πλήρη λειτουργία στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, αλλά και με «δυνατότητα να στεγάζονται σε όποιο νοσοκομείο τις χρειάζεται», σύμφωνα με όσα είπε ο πρωθυπουργός. Τόνισε πως με αποδείξεις «εξακολουθούμε να αμυνόμαστε πολύ πιο αποτελεσματικά στο τρίτο κύμα του κορωνοϊού» και προανήγγειλε «έξυπνες λύσεις και με μία νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης» για επαναλειτουργία της οικονομίας. Δηλώσεις της Γ. Αγγελοπούλου για τα χαρακτηριστικά της δωρεάς.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ & ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Μια εικόνα του...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: ΤΩΡΑ, ΕΠΙΤΑΞΗ ΙΔΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Μια εικόνα του...

ΚΟΜΜΑΤΑ: «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

  • ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ με απίστευτο κυνισμό βάζει στην πολιτική στάθμιση την ανθρώπινη ζωή, κάτι που εκφεύγει των αρχών του ευρωπαϊκού φιλελεύθερου πολιτισμού και του κοινοβουλευτισμού». Ο γραμματέας της ΚΕ, Δ. Τζανακόπουλος, καταδικάζει τις «αποτρόπαιες πράξεις τρομοκρατίας», επικαλείται τις δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ που ζητούν λύση ώστε να μην υπάρξει νεκρός απεργός και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «λειτουργεί με όρους εκδικητικότητας και προσωπικής βεντέτας απέναντι σε έναν κρατούμενο που έχει καταδικαστεί».
  • ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε. «Δεν πρέπει να αφήσει να γίνει δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας», είπε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης.
  • ΚΚΕ: Επίδειξη κρατικής πυγμής. «Σήμερα κρίνεται το δικαίωμά του για δίκαιη και αξιοπρεπή μεταχείριση», σχολιάζει.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μετατρέπει το πρόγραμμα εμβολιασμού σε πρόγραμμα εξυπηρέτησης ημετέρων. Ερώτηση 42 βουλευτών με πρωτοβουλία της Δ. Αυγέρη για τους εκτός σειράς εμβολιασμούς στελεχών της ΝΔ.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PROTATA

Απώλεια 3% για τη ΝΔ, κανένα κέρδος για τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Protata. Διενεργήθηκε για την «Εφημερίδα των Συντακτών». Αυξάνουν οι αναποφάσιστοι. Τα ποσοστά των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΝΕΟ SMS ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ

Μια εικόνα του...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΜΗΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΟ - ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Μια εικόνα του...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ & Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Μέχρι τις 20 Μαρτίου οι εγγραφές στα δημόσια Νηπιαγωγεία, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ξεκινούν και οι αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών για την Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου. Ανακοινώσεις και δηλώσεις της υπουργού Ν. Κεραμέως.
Μια εικόνα του...

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΤΕΛΟΣ

Μια εικόνα του...

ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ν. Δένδιας: Δεν υπονομεύει η Ελλάδα τις συνομιλίες με Τουρκία, αντίθετα η Τουρκία φορτίζει αρνητικά το κλίμα με το «Τσεσμέ» και την άσκηση «Γαλάζια πατρίδα» στο Αιγαίο. Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών για τις διερευνητικές επαφές.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin