eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΕΠΕΝΔΥΣΗ – ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κ. Μητσοτάκης: Πολλαπλό το όφελος της επένδυσης €1 δισ. της Microsoft στην Ελλάδα, (video). Τι δήλωσαν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Microsoft Μπραντ Σμιθ, κατά την παρουσίαση της επένδυσης για τη δημιουργία data center στην Ελλάδα. Θα είναι ένα από τα πρώτα κέντρα δεδομένων της εταιρείας στην Ευρώπη. Ειδική αναφορά για την εφαρμογή – τρισδιάστατη απεικόνιση στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Στις τουρκικές ακτές επέστρεψε το τουρκικό σκάφος γεωτρήσεων Yavuz. Για «ευπρόσδεκτο βήμα προς την αποκλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο» έκανε λόγο η Κομισιόν.
Μια εικόνα του...

ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μια εικόνα του...

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Κυβέρνηση: Αναβολή των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου, λόγω κορωνοϊού. «Πηγαίνουμε καλύτερα από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες με την πανδημία», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας. - Τι είπε για την αξία της επένδυσης της Microsoft - «ψήφου εμπιστοσύνης στην Ελλάδα» και τον αριθμό των θέσεων εργασίας. Ποιες είναι οι 14+3 άλλες στρατηγικές επενδύσεις συνολικής αξίας 13,4 δισ. – Τι είπε για την ύφεση φέτος και την ανάπτυξη του χρόνου.
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΠΕΤΣΑ – ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021

Ανάπτυξη 7,5% προβλέπει για το 2021 το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Κατατέθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ποια η πρόβλεψη για το πρωτογενές έλλειμμα. Δηλώσεις των υπουργών Χρ. Σταϊκούρα και Θ. Σκυλακάκη στη Βουλή.- Το δημόσιο επιβαρύνεται με πρόσθετους τόκους 5,354 δισ. ευρώ από το 2017 έως και το 2021 εξαιτίας των swap που είχε συνάψει ο πρώην ΥΠ.ΟΙΚ, Ευκλ. Τσακαλώτος.
Μια εικόνα του...

ΣΧΟΛΕΙΑ: ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ

Μια εικόνα του...

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟΝ COVID Η ΦΟΝ ΛΑΪΕΝ

Αρνητική αλλά σε αυτοαπομόνωση η φον ντερ Λάιεν, διότι ήρθε σε επαφή με άτομο θετικό στον κορωνοϊό. Μετά το δεύτερο αρνητικό τεστ, η πρόεδρος της Κομισιόν, θα πρέπει να συμπληρώσει μία εβδομάδα χωρίς επαφές.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ COVID

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση μπορούσε να θωρακίσει υγεία και παιδεία μέσω ΕΣΠΑ, χωρίς καμιά επιβάρυνση για τα δημόσια ταμεία. Ο τομεάρχης Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτσης, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει επερώτηση στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις η κυβέρνηση.
Μια εικόνα του...

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Φ. Γεννηματά: Τα μικρά νησιά χρειάζονται ειδικό σχέδιο στήριξης και ανάπτυξης. Περιοδεία της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στην Ιθάκη λόγω «Ιανού».
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΝΔ

Γενέθλια για τη ΝΔ - Συμπληρώθηκαν 46 χρόνια από την ίδρυσή της. «Μαζί θα μετατρέψουμε τις προκλήσεις «σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης».
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜέΡΑ25

Ο Κ. Μπιτσάνης συντονιστής της ΚΕ του ΜέΡΑ25. Οι ψηφοφορίες και η εκλογή των 11 μελών της Πολιτικής Γραμματείας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin