eklogika-freeidees_logo
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018
Ποιοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες στην Περιφέρεια Αττικής

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Το eklogika.gr το εγκυρότερο και πιο εξειδικευμένο ΜΜΕ για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, συγκέντρωσε στοιχεία και σας παρουσιάζει τους υποψήφιους περιφερειάρχες και στις 13 Περιφέρειες της χώρας για τις εκλογές του Μαϊου 2019. Το ρεπορτάζ στηρίχθηκε στις επίσημες ανακοινώσεις και συνεντεύξεις των υποψηφίων, των κομμάτων και σε δημοσιογραφικές πληροφορίες για υποψηφιότητες σε «εκκρεμότητα». Πολλά μπορούν να αλλάξουν με νέες υποψηφιότητες και αποσύρσεις, μέχρι την ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων. Σας ενημερώνουμε συνεχώς. Δείτε αναλυτικά:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Εγκρίθηκε το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση, ενώπιον μιας διακυβερνητικής διάσκεψης περίπου 150 χωρών. Το κείμενο θα επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Κάλεσμα του Γ.Γ του ΟΗΕ Α. Γκουτέρες.

ΕΛΣΤΑΤ: ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΚΤ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ

Επιβράδυνση του πληθωρισμού στην Ελλάδα το Νοέμβριο σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Παραμένει από τους χαμηλότερους στην Ευρωζώνη και μακριά από τον επίσημο στόχο της ΕΚΤ.
An image of...
An image of...

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ NOVARTIS ΖΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ| ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά με αφορμή δημοσίευμα για τη Novartis - Τι σχολίασε ο Γ. Στουρνάρας. Εξηγήσεις από τον πρώην πρωθυπουργό για το δημοσίευμα του Documento σύμφωνα με το οποίο «το FBI έχει στην κατοχή του βίντεο» του Φρουζή με αποκαλύψεις, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. Απάντησε ο Διοικητής της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρας, διαψεύδοντας παρέμβασή του υπέρ Novartis στον Α. Σαμαρά.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ| ΟΛΟΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ

An image of...
An image of...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Η «ΨΑΛΙΔΑ»

Κάτω από τις πέντε μονάδες η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την Κάπα Research. Μεγάλο είναι το ποσοστό των πολιτών που επιθυμούν πρόωρες εκλογές από νέα δημοσκόπηση της εταιρείας για το « Έθνος της Κυριακής».

ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΣΕ 5 ΔΗΜΟΥΣ

Ποιους στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση σε πέντε δήμους της χώρας, Έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης.

ΠΟΤΑΜΙ: ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ| ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΝΔ

An image of...
An image of...

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ

«Δυνατό ΚΚΕ είναι δύναμη για το λαό», είπε από τη Θεσσαλονίκη ο Δ. Κουτσούμπας σε μεγάλη εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και κάλεσε σε εκλογική εγρήγορση.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ Σ. ΞΗΡΟΥ

Γιατί απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα