eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 24 Μαρτίου2020
Μια εικόνα του...

ΣΤΗΡΙΞΗ & ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

  • Στ. Πέτσας: Επέκταση των μέτρων στήριξης σε επιχειρήσεις και επιτηδευματίες νέων κατηγοριών. «Υπάρχει δημοσιονομικός χώρος που θα χρησιμοποιηθεί με σύνεση, αλλά δεν είναι απεριόριστος», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Απέκλεισε τις απολύσεις σε επιδοτούμενους και αναφέρθηκε στις αντοχές του ΕΣΥ.
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Κ. Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Το επιτελικό κράτος λειτουργεί προς όφελος των πολιτών. Στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός σε συνεδρίαση που έγινε με τηλεδιάσκεψη. «Είχαμε το θάρρος να πάρουμε μέτρα πολύ γρηγορότερα από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες» είπε και πρόσθεσε ότι «τα μέτρα που λαμβάνουμε για τη στήριξη της οικονομίας είναι πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ, όπως φάνηκε από το χθεσινό Ecofin». Ευχαρίστησε «όλους τους Έλληνες για τη συμμόρφωσή τους με τα προληπτικά περιοριστικά μέτρα».

Μια εικόνα του...

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΜια εικόνα του...

«ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ»

«Τα δύσκολα είναι μπροστά μας», είπε για τον κορωνοϊό ο Κ. Χατζηδάκης. Ο υπουργός Ενέργειας είπε πως αν γίνει αναστολή πληρωμών στη ΔΕΗ και τους παρόχους ρεύματος, οι εταιρείες θα καταρρεύσουν.

Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΙΟ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πολύ ανήσυχοι οι Έλληνες για την πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με έρευνα της PULSE-RC για το ΕΒΕΑ. Στη σωστή κατεύθυνση τα κυβερνητικά μέτρα, αλλά «όχι αρκετά».
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στους 17 οι νεκροί από τον κορωνοϊό – Συνολικά 695 τα κρούσματα στην Ελλάδα. Τι ανακοίνωσε χθες ο καθ. Σ. Τσιόδρας. Σήμερα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 19 νεκρούς - Ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης. Ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς, έδωσε διευκρινίσεις για το Δημόσιο και την μετακίνηση ειδικών κατηγοριών εργαζομένων ενώ ανακοίνωσε τη διακοπή πτήσεων συγκεκριμένων χωρών.

Μια εικόνα του...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε

«Διαθέτουμε όλους τους αναγκαίους βαθμούς δημοσιονομικής ευελιξίας», είπε ο Χ. Σταϊκούρας. Ο ΥΠΟΙΚ είπε ότι στόχος είναι «η ζημιά στην οικονομία, η οποία θα είναι σημαντική, να είναι αναστρέψιμη, το συντομότερο δυνατό». Εξήγησε τι σημαίνει στην πράξη η απόφαση της Ε.Ε για τη ρήτρα γενικής διαφυγής. Επικυρώθηκε από το Ecofin η απόφαση αναστολής των κανόνων δημοσιονομικής πειθαρχίας

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΕΙΤΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ

Μια εικόνα του...

ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

Συγκρότηση ενός ενιαίου πλαισίου κατά του κορωνοϊού ζήτησε από την Κομισιόν ο Ε. Μεϊμαράκης. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ σε ερώτησή του υπογραμμίζει τον κίνδυνο για Ε.Ε δύο ταχυτήτων και ζητά για τις χώρες του Νότου που βάλλονται περισσότερο, μεγαλύτερη προσοχή και βοήθεια.

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ

Την έκδοση ευρωομολόγου για τις συνέπειες της πανδημίας ζήτησε η Φ. Γεννηματά. Για να ωφεληθούν όλες οι χώρες- μέλη και να ενισχυθούν τα νοικυριά.

Μια εικόνα του...

ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Ποιες συναλλαγές δεν γίνονται από σήμερα μέσω των τραπεζικών καταστημάτων Ενημέρωση από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών για τις συναλλαγές. Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ.

Μια εικόνα του...

ΟΙ ΥΠ.ΕΞ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ο κορωνοϊός, το προσφυγικό, οι προκλήσεις της Τουρκίας στο συνεδρίαση του Συμβουλίου ΥΠΕΞ της ΕΕ. Επίσης, ο πόλεμος στη Συρία και η Λιβύη. Η δήλωση του υπουργού Ν. Δένδια μετά τη συνεδρίαση.Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΥ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΥ

ΚΙΝΑΛ: Νέο σποτ για τον κορωνοϊό και κριτική στο υπουργείο Παιδείας ότι δεν φρόντισε «να διαμορφώσει ένα πλάνο αξιοποίησης των ψηφιακών δυνατοτήτων». Συγκεκριμένες προτάσεις.
Μια εικόνα του...

ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ & ΦΠΑ

Ποιες ΚΑΔ υπάγονται στην παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών και ΦΠΑ. Διευκρινίσεις από την ΑΑΔΕ με αφορμή ερωτήματα λογιστών - φοροτεχνικών, ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Ο πίνακας με τους ΚΑΔ που υπάγονται στα μέτρα στήριξης για τον κορωνοιό.
Μια εικόνα του...

ΥΓΕΙΑ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΝΗΣΙΩΝ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

ΚΙΝΑΛ: Κενά στην υγειονομική προστασία των νησιών - Οι 5 ερωτήσεις προς την κυβέρνηση. «Η σημερινή εικόνα της νησιωτικής Ελλάδας στον τομέα της υγείας είναι αποκαρδιωτική», τονίζει.

Μια εικόνα του...

ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ν. Κεραμέως: Δεν θα χαθεί η σχολική χρονιά. - Τα τρία σενάρια για τις πανελλαδικές. Η υπουργός Παιδείας εξήγησε τους δύο άξονες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin