eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 19 Μαΐου 2020
Μια εικόνα του...

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

Μια εικόνα του...

ΨΑΛΙΔΙ ΣΤΟ ΦΠΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΕΣΤΙΑΣΗ| «ΧΑΛΑΡΩΣΗ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΕΚΘΕΣΗ – «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Απαιτείται ευρωπαϊκή στήριξη κατά της αύξησης του δημόσιου χρέους. «Το αυξημένο δημόσιο χρέος δεν θα εξαλειφθεί αυτόματα με την επιστροφή σε πρωτογενή πλεονάσματα. Αυτό με τη σειρά του θέτει δύο κρίσιμα ζητήματα». Ποια είναι. Η έκθεσή του και η επισήμανση ότι εάν δεν υπάρξει πρόβλεψη, τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν περιοριστικά μέτρα (αύξηση φόρων – μείωση δαπανών) στην Ε.Ε.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: 3 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΥΦΕΣΗ

Α. Τσίπρας: «Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε το χρόνο της καραντίνας». «Μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε μία πολύ βαθιά ύφεση το 2020», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε νέους. Ποια 3 μέτρα στήριξης για τον τουρισμό παρουσίασε. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αρχίζει να θεσμοθετείται ο μισθός των 533 ευρώ» & ότι το σχέδιό της «είναι ανοσία αγέλης στην οικονομία».
Μια εικόνα του...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ & ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Μια εικόνα του...

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Μια εικόνα του...

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Μια εικόνα του...

ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ

Περίπου 200.000 δάνεια ρυθμίστηκαν μέχρι το τέλος Μαρτίου. Τι σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για το πρόγραμμα επιδότησης μέρους των μηνιαίων δόσεων του δανείου όσων πλήττονται. Η Έκθεση Προόδου για το ζήτημα των υπερχρεωμένων νοικοικυριών.
Μια εικόνα του...

ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ «ΒΟΥΤΙΑ»

Ξενοδοχεία, διοικητικές δραστηριότητες και υπηρεσίες γραφείου με τις μεγαλύτερες μειώσεις τζίρου. Ποιοι κλάδοι ήταν πιο «ανθεκτικοί» στον covid-19, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Μόλις το 14,6% του συνόλου των ελληνικών επιχειρήσεων τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ 20-30%

Ε. Αχτσιόγλου: Κίνδυνος για τη δημιουργία νέου υποκατώτατου μισθού με 200 ευρώ το μήνα. Η πρώην υπουργός Εργασίας, επικαλούμενη «διαρροές της κυβέρνησης», είπε ότι «θα διατηρηθεί το νέο σχήμα της εκ περιτροπής εργασίας» με μειώσεις 20-30% στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. «Η μη παρέμβαση, είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης», είπε.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ

101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Διήμερες εκδηλώσεις μνήμης για τους 353.000 σφαγιασθέντες. «Η ανάληψη της ευθύνης για ειδεχθείς πράξεις του παρελθόντος και η ειλικρινής μεταμέλεια αποτελούν δείγμα γενναιότητας και ευθύνης ηγετών» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου. Δηλώσεις πολιτικών & φορέων.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ

Μια εικόνα του...

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin