eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στην Ολομέλεια της Βουλής το Ν/Σ για τις διαδηλώσεις – Οι αντιδράσεις το αλλάζουν στο παρά 1΄. Ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή. Ποιες νομοτεχνικές βελτιώσεις κατέθεσε ο Μ. Χρυσοχοϊδης, ανταποκρινόμενος στο ΚΙΝΑΛ και στην κριτική της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής. Εκτός Βουλής, διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. Ψηφίζεται αύριο μετά τις ομιλίες αρχηγών.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Αντισυνταγματικό, «δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη» το Ν/Σ για τις διαδηλώσεις . Το χαρακτηρίζει ως μέτρο «για τους κοινωνικούς σεισμούς που έρχονται». Την έκθεση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής για την αντισυνταγματικότητά του επικαλείται ο Α. Χαρίτσης. «Χουντικό» κατά τον Π. Σκουρλέτη». Κριτική από τον Γ. Κατρούγκαλο και γιατί είναι «ανεφάρμοστη» η πρόταση του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΔΙΑΣΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Τέλος η μάσκα στα εμπορικά κέντρα και το μέτρο 6 ατόμων στα τραπέζια εστίασης. Για τους καταναλωτές. Σε ισχύ η απόφαση. Αλλαγή και για την πλήρωση των οχημάτων μαζικής μεταφοράς κόσμου. Προθεσμία για την αποπληρωμή των προστίμων.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

«Ενωμένοι απέναντι στις επιθέσεις για να φύγει η κυβέρνηση» είπε στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας. Μήνυμα με κεντρικό σύνθημα το «Δεν πάει άλλο» στην έκτακτη συνεδρίαση. Τι είπε για την οικονομία και την κυβέρνηση, την υπόθεση Καλογρίτσα, τη λίστα χρηματοδότησης των ΜΜΕ και τις αποκαλύψεις για τη Δικαιοσύνη.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΒΑΘΙΑ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΠΛΗΓΕΣ;»

Μια εικόνα του...

ΟΟΣΑ: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση ανεργίας 2,1-2,3% φέτος στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ. Τα 3 σενάρια στην απασχόληση με βάση την εξέλιξη του κορωνοϊού. Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στις χώρες – μέλη του ΟΟΣΑ, από τη 1οετία του 1930.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ

Α. Τσίπρας: Οχι στον Ν/Σ για την ιδιωτική εκπαίδευση «καθ΄ υπόδειξη των σχολαρχών». Θα βρεθούμε ριζικά απέναντι στο νομοσχέδιο που πάει πάρα πολύ πίσω τη δημόσια εκπαίδευση και την εργασία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών», είπε σε συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ που επίσης αντιτίθεται.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

Μια εικόνα του...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

Αναστολή δόσεων κεφαλαίου & τοκοχρεωλυτικών δόσεων από τις τράπεζες. Τι ανακοίνωσαν για την παράταση των μέτρων στήριξης επιχειρήσεων και ιδιωτών και την παροχή διευκολύνσεων ανακοίνωσαν.
Μια εικόνα του...

Η ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ & ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ

Μια εικόνα του...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΤΣΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Στ. Πέτσας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με όσους υπονομεύουν τη χώρα στο προσφυγικό, υιοθετώντας την προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας». Απάντηση στην κριτική ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση διέσυρε τη χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Μια εικόνα του...

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την εκκαθάριση αγροτικών δανείων. «Ούτε ένα δάνειο» με εγγύηση του ΤΕΑΑ αναφέρουν στην ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.
Μια εικόνα του...

ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Στοιχεία για τις εκκρεμούσες συντάξεις. Τι απαντά το υπουργείο Εργασίας με βάση τα στοιχεία του συστήματος «ΗΛΙΟΣ».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin