eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
ekloges

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ| ΝΕΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» & ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ

Λήγει απόψε τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την κατάθεση των ψηφοδελτίων των κομμάτων & συνεργαζόμενων κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Δεν έχουν δημοσιοποιήσει ακόμη όλα τα κόμματα τα ψηφοδέλτιά τους και κυρίως τα ψηφοδέλτια Επικρατείας, ενώ ανακοινώνουν συνεχώς αλλαγές και προσθήκες σε ονόματα. Το eklogika.gr, το πλέον έγκυρο site για τις εκλογές στην Ελλάδα, επικαιροποιεί τις λίστες ψηφοδελτίων, ώστε εύκολα, ανα εκλογική περιφέρεια να τα αναζητήσει ο ψηφοφόρος και να ενημερωθεί για τους υποψηφίους. Δείτε σήμερα:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
sms-eklogiki-periodos
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ: ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

An image of...

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΚ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ

An image of...

ΚΙΝΑΛ ΖΗΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

Γεννηματά: Καταδίκη των τουρκικών προκλήσεων από την ΕΕ. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είπε ότι θα ζητήσει τη συμβολή των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στη Σύνοδο.
An image of...

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ Ε.Ε - ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Κουμουτσάκος: «Η ΕΕ πρέπει να βάλει σε ρεαλιστική βάση τη σχέση της με την Τουρκία». Ο απολογισμός του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ .
An image of...
An image of...

ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Ο Ν. Κοτζιάς και άλλοι τρεις πρώην ΥΠΕΞ υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της Β. Μακεδονίας και της Αλβανίας. Γιατί οι πρώην ΥΠΕΞ Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου ζητούν από την ΕΕ να αρχίσει χωρίς καθυστέρηση την διαδικασία για την ένταξη των δύο χωρών.

Η Ε.Ε ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

Αναγνωστοπούλου: «Δόθηκε σκληρή μάχη στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ». Ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΞ σύμφωνα με την οποία η Ε.Ε «αποκτά πλέον ρόλο στην παρακολούθηση της πιστής εφαρμογής της «Συμφωνίας των Πρεσπών» καθώς για πρώτη φορά γίνεται σύνδεση της εφαρμογής της με την ενταξιακή πορεία της Β. Μακεδονίας».
An image of...

ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ

Ταμειακό έλλειμμα 2,069 δισ. ευρώ στο πρώτο 5μηνο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος
An image of...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ

Δημοσκοπήση: Αυτοδύναμη νίκη της ΝΔ σύμφωνα με την Opinion Poll. Βουλή με 7 κόμματα, τα ποσοστά όλων.
An image of...

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ι. ΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ NOVARTIS

Προς ανάσυρση από το αρχείο οι μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου, Αβραμόπουλου για τη Novartis, με αναφορά που έστειλε ο αντιεισαγγελέας του Α.Π, Ι. Αγγελής στην εισαγγελέα του Α.Π, ενώ τις είχε θέσει ο ίδιος στο αρχείο. Πως αιτιολογεί την αλλαγή θέσης.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

An image of...

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Οι 6 προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για τη δημόσια Υγεία. Τις παρουσίασε η πρόεδρός του Φ. Γεννηματά, σχολιάζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και γιατί διαφωνεί.
An image of...
An image of...

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Αιχμές Γιούνκερ κατά της κυβέρνησης Καραμανλή – «Παραποιούσαν τα στοιχεία της οικονομίας», είπε. Η ομιλία του προέδρου της Κομισιόν σε φόρουμ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
An image of...

Ε.Κ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Αισιόδοξος ο Β. Λεβέντης ότι η Ένωση Κεντρώων θα μπει στη Βουλή. Είπε ότι οι Τούρκοι «καταλαβαίνουν μόνο από ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και από αυστηρές οικονομικές κυρώσεις».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα