eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019
ekloges

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ & ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Μια εικόνα του...

ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ, ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ| ΚΟΝΤΡΑ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

Βουλή: Η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση σήμερα, καθώς και τα άρθρα για τη συγκρότηση Εξεταστικών Επιτροπών, λαϊκές νομοθετικές πρωτοβουλίες, δημοψηφίσματα για κύρωση διεθνών συνθηκών και συμβάσεων. Τι επικαλέστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε για την εκλογή ΠτΔ και γιατί απορρίφθηκε.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΛΚ

Στο Ζάγκρεμπ ο Κ. Μητσοτάκης για το συνέδριο και την εκλογή προέδρου του ΕΛΚ. Στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος μετέχει η ηγεσία της Ε.Ε. Με ποιους θα συναντηθεί. Τα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Αλ. Τσίπρας: «Αλλάζουν τους Ποινικούς Κώδικες για να κάνουν deals με τους τραπεζίτες και τους εγκληματίες - ¨μπαχαλάκηδες¨ που φορούν γραβάτες και κοστούμια» (VIDEO). Η συνέντευξή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Open. Τι είπε για τα Εξάρχεια, το Προσφυγικό, τις διεργασίες στο κόμμα.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μια εικόνα του...

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΝΔ: Κατοχυρώνεται συνταγματικά ένα στοίχημα του Κ. Μητσοτάκη για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ διότι είναι αντίθετος στη συνταγματική κατοχύρωση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, «δίχτυ ασφαλείας για τους πλέον αδύναμους». Ανάρτηση και του πρωθυπουργού στο Twitter. – ΣΥΡΙΖΑ: «Θράσος: Ο μέσος όρος παροχής ανά νοικοκυριό είναι 213 ευρώ μηνιαίως». Γιατί είναι αντίθετος με τη συνταγματική κατοχύρωση που όπως λεέι, δεν περιλαμβάνεται στο Σύνταγμα καμίας χώρας.
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ;

Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διάταξη απελευθέρωσης περιουσιακών στοιχείων που είχαν δεσμευτεί. Nα ενημερώσει τη Βουλή εάν μετά την ψήφιση της διάταξης για την απελευθέρωση περιουσιακών στοιχείων που είχαν δεσμευτεί το πλαίσιο της Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, υπήρξε αντίδραση εκ μέρους της FATF, των Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεσμών, ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης 44 βουλευτές.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ

Μια εικόνα του...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Μέρος της Ευρώπης οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων. Ο αναπλ. ΥΠΕΞ είπε από τις Βρυξέλλες πως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στέλνει αυτό το μήνυμα στα Δυτικά Βαλκάνια παρά την καθυστέρηση στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις και «υιοθετεί μία καινούργια διαδικασία διεύρυνσης». «Καρφιά» προς την Γαλλία.
Μια εικόνα του...

ΟΙ 53+ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Διακήρυξη των 53+ του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος. Υπογραμμίζουν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν αλλαγή στο όνομα. Ζητούν συγκεκριμενοποίηση των αλλαγών και τάσσεται ενάντια στον «ηγετικό συγκεντρωτισμό». Το κείμενο.

Μια εικόνα του...

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Γ. Στουρνάρας: Σημαντικό βήμα το σχέδιο «Ηρακλής» αλλά δεν αρκεί. Ο διοικητής της ΤτΕ προέβλεψε αύξηση του ΑΕΠ και επιτάχυνση της ανάπτυξης και παρομοίασε τα κόκκινα δάνεια με βρόγχο που πνίγει το τραπεζικό σύστημα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin