eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 3 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΥΦΕΣΗ ΜΕΧΡΙ & ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ| ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μια εικόνα του...

Η Ε.Ε ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαβουλεύεται για τους κατώτατους μισθούς στην ΕΕ, με τις ευρωπαϊκές συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις, σε δεύτερο στάδιο. Μέχρι πότε καλούνται να απαντήσουν οι κοινωνικοί εταίροι. Δεν θα υπάρξει ενιαίος κατώτατος μισθός ανακοίνωσε η Κομισιόν, αλλά «η εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους εργαζομένους στην ΕΕ». Σήμερα, «1 στους 6 εργαζομένους στην ΕΕ κατατάσσεται ως χαμηλόμισθος και στην πλειονότητά τους πρόκειται για γυναίκες» και αυτοί οι εργαζόμενοι «θα πληγούν περισσότερο απ' όλους από την κρίση».Μια εικόνα του...

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ

Πώς και μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί το Δώρο Πάσχα . Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η Κοινή Υπουργική Απόφαση. Τι προβλέπεται.


sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΖΗΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ| ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΚΗ |Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Αντιπαράθεση για την υπόθεση Δημάκη & τις φυλακές στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής. Για ψέματα από την πλευρά του κρατούμενου έκανε λόγο η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής. «Θα είμαστε απέναντι στα ζητήματα του δικαιϊκού και νομικού πολιτισμού» υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε στην Σ. Νικολάου για την πολιτική συμπεριφορά της. Στην εισήγησή της η Σ. Νικολάου για τις φυλακές, περιέγραψε με πολύ μελανά χρώματα την κατάστασή τους με ανατριχιαστική περιγραφή για τις φυλακές Ναυπλίου και παρέθεσε τις «στοχευμένες ενέργειες» που ετοιμάζονται.

Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τον αγροτικό τομέα. Πώς ψήφισαν τα κόμματα. «Στόχος η εξυγίανση του ΕΛΓΑ και η καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη των αγροτών» με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, είπε ο υπουργός Μ. Βορίδης στη Βουλή.

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση από το ΚΙΝΑΛ για μια Πράσινη Συμφωνία στην Ελλάδα. Αύριο για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του κόμματος στο Facebook. Το πρόγραμμα, οι ομιλητές, ο στόχος.

Μια εικόνα του...

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ

Ανάπλαση ΔΕΘ: Εγκρίθηκε το Πολεοδομικό Σχέδιο Εφαρμογής. Οι διαδικασίες, πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα συνολικού προϋπολογισμού €160 εκατ., πότε θα είναι έτοιμη η νέα ΔΕΘ.
Μια εικόνα του...

ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Αυξήθηκαν κατά 6,9% οι τιμές των ακινήτων σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το πρώτο τρίμηνο του 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό.eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin